Home > Goed doel > Alpe d’HuZes

0 Sponsoren

$0

Directe bank overschrijving

(this is a demo site)

Bank Account Holder Name - This should be your name.
Your Bank Account Number - This is the number of your bank account.
Bank City - The City where your bank is located.
Bank Full Name - The full name of your bank.

Cheque betaling

(this is a demo site)

Send the check to the next Address:

Charitas
51 Sherbrooke W., Montreal, QC. Canada, H5Z 4T9.

(Please mention in the check for which cause you donate).

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal 6 keer beklommen. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Vanaf de eerste keer in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor het realiseren van onze doelstelling.

ALPE D’HUZES EN HAAR MISSIE

Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat mensen Goed, Gelukkig en Gezond kunnen leven met kanker en alles wat daarmee in de meest uitgebreide zin des woords verband houdt en daartoe bevorderlijk kan zijn. Lees hier over de missie en doelstellingen van Alpe d’HuZes.

ALPE D’HUZES EN HAAR ANTISTRIJKSTOKBELEID

Alpe d’HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Lees hier over de impact van dit beleid.

ALPE D’HUZES EN HAAR ONDERZOEKSFONDS

Het geld dat door de deelnemers van Alpe d’HuZes is ingezameld besteden wij aan projecten die uiteindelijk de grootst mogelijke voordelen opleveren voor patiënten die kanker hebben, of het in de toekomst krijgen. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d’HuZes. Voor de actuele stand van zaken van de onderzoeksprogramma’s verwijzen we je graag naar het onderwerp geldbesteding op onze website.