Home > Goed doel > Viafrica

0 Sponsoren

$0

Directe bank overschrijving

(this is a demo site)

Bank Account Holder Name - This should be your name.
Your Bank Account Number - This is the number of your bank account.
Bank City - The City where your bank is located.
Bank Full Name - The full name of your bank.

Cheque betaling

(this is a demo site)

Send the check to the next Address:

Charitas
51 Sherbrooke W., Montreal, QC. Canada, H5Z 4T9.

(Please mention in the check for which cause you donate).

Viafrica voert maatschappelijke projecten uit en levert diensten in Afrika door de inzet van ICT. We bieden duurzame oplossingen voor lokale behoeften, waarbij we ons richten op de middenklasse. Al onze initiatieven zijn erop gericht, dat deze onafhankelijk van steun zelfstandig kunnen blijven functioneren.

Ons CLASSworks-programma heeft al meer dan 250 scholen in Tanzania, Kenia en Sierra Leone van computerlokalen voorzien. Naast de inrichting van de ICT-infrastructuur, maken ook training van docenten, beheer en onderhoud deel uit van deze projecten.

De benodigde middelen voor de uitvoering van onze projecten zijn afkomstig van fondsen, maar in toenemende mate ook vanuit samenwerking met het bedrijfsleven, zoals ons initiatief PC-Donatie. Ook genereren we inkomsten door het leveren van ICT-oplossingen en diensten voor (ontwikkelings)organisaties, de overheid en het lokale bedrijfsleven in Afrika.

Viafrica is de winaar van de Computable Award in de categorie: meest maatschappelijk verantwoorde ICT onderneming van het jaar 2012.